Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, octombrie 29

Soricei pe bastonase de Craciun

Daca vrei sa-ti surprinzi copilul sau copiii cu ceva special de Craciun, avem ideea perfecta pentru tine! O solutie practica si usoara pentru atunci cand cei mici vor sa guste ceva dulce.
Ai nevoie de bastonase de zahar candel pe care le gasesti in magazine in perioada Craciunului, de putin material textil de culori diferite si lipici.

Ce trebuie sa faci?

Descarca urmatorul link: Sablon soricel pe baston de zahar. Dupa ce ai listat la imprimanta imaginea din fisierul PDF, marita la 150%, decupezi modelele si tai forme precise dintr-un material textil. Tine minte sa faci si taieturile indicate cu linii punctate, pentru bastonas si pentru urechi. Introdu urechile, apoi lipeste-le si lipeste si restul de material, plus ochii si nasul, ca in imaginea de mai sus. Introdu bastonasul prin gaura si ai terminat!

Ai incercat aceasta idee? Spune-ne cum ti-a iesit!


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...